Zunanje stopnice

Zunanje stopnice so kraljice eksteriernega oblikovanja, saj lahko veličastno povežejo arhitekturo stavbe z okolico ¬– dvoriščem, vrtom, teraso, kletjo. V Lesnini OK se zavedamo, da morajo biti zunanje stopnice primarno funkcionalne in varne, saj so podvržene vremenskim vplivom, hkrati pa morajo s svojo estetiko dopolnjevati vaš izbran dizajnerski okus. Varnost vam zagotavljamo s kakovostnimi materiali in grobo površinsko obdelavo, po želji dodamo še protidrsne trakove. Na nas se lahko zanesete pri izbiri stopnic med izgradnjo stavbe, z veseljem pa vam pomagamo tudi pri prenovah. Odločitev za zunanje stopnice Lesnina OK je zagotovilo, da bo vaša stavba izstopala med drugimi.

Vabljeni k ogledu naše ponudbe!

Stopnice Diamant
Stopnice Fusion
Stopnice Glam
Stopnice Magic
Stopnice Trend
Stopnice Special
Stopnice po naročilu
Naša ponudba

Stopnice morajo biti zasnovane funkcionalno in varno, saj predstavljajo pomemben člen vašega doma. Za kovinske stopnice se lahko odločite pri novogradnji, so pa tudi idealna rešitev pri prenovi hiš.

Upoštevamo mnenja stranke, arhitekturno zasnovo in varnost. V ta namen, ponujamo tipske stopnice, ki so iz izkušenj najprimernejše.

Varnost povečujemo z grobo površinsko obdelavo stopnic, dodatno lahko tudi s protidrsnimi trakovi, ki se jih pritrdi na stopnice. Zelo pomemben je material in obdelava le tega, saj je to osnova za dolgo življenjsko dobo stopnic

Prednosti
  • minimalna gradbena dela pri montaži
  • zaščita pred vremenskimi vplivi in dolga življenjska doba
  • stopnice z železno konstrukcijo ne zavzemajo veliko prostora
  • po želji vam izdelamo unikatne stopnice po naročilu

Povpraševanje

Izpolnite spodnji obrazec.